Share
In 5 minuten weer helemaal op de hoogte!
NEXTlegal nieuws september 2020
Hét digitale hart voor advocaten, notarissen en bedrijfsjuristen.
 
 

De vakantieperiode ligt inmiddels weer achter ons en is weer ingeruild voor de drukte van alle dag. Tijd om u bij te praten over de nieuwste NEXTlegal ontwikkelingen. Veel leesplezier gewenst!

Webinars
De afgelopen maanden hebben wij ervaring opgedaan met het geven van Webinars. Dit beviel ons en de klanten die de Webinars hebben gevolgd zeer goed. Daarom hebben wij besloten om de komende maanden meer Webinars te gaan geven.

De Webinars zullen kosteloos zijn en behandelen iedere keer een specifieke stukje van NEXTassyst zoals bijvoorbeeld het werken met ECH of het inschrijven van een regel in het Repertorium. Heeft u onderwerpen waar u meer vanaf wilt weten? Laat het ons weten zodat we deze mee kunnen nemen in de planning.

Webinar NEXTportal
De eerste Webinar zal plaatsvinden op donderdag 24 september en gaat over de NEXTportal. Inmiddels gebruiken bijna 100 kantoren met veel plezier onze NEXTportal. Afgelopen maand is de nieuwste versie van de NEXTportal gelanceerd, completer dan ooit!

Graag laten wij u zien hoe u met de NEXTportal tijd en geld bespaart. Het Webinar wordt gegeven op donderdag 24 september om 16.30 uur en u kunt zich hier inschrijven.
 

Tips&trucs NEXTassyst deel 16
Er is weer een nieuwe editie van de tips&trucs serie verschenen. Deze lees je hier:

Tips&trucs deel 16

Wilt u de nieuwe tips&trucs artikelen direct in uw mailbox ontvangen? Laat het ons weten.

Wat maakt een IT dienstverlener een goede partner?
Onze collega Boi heeft in de afgelopen Corona periode niet stil gezeten. Hij heeft de afgelopen maanden tientallen advocaten en notarissen gesproken over wat een IT dienstverlener in deze tijd een goede partner maakt.

Boi ging hier over de resultaten in gesprek met NEXXIE. Alle resultaten en het gesprek tussen Boi en NEXXIE leest u hier.

 
Maak kennis met...Bart!

Om te kunnen blijven groeien zijn wij altijd op zoek naar leuke en goede mensen om het NEXTlegal team mee te versterken. Sinds mei is ons ontwikkel team verder uitgebreid met Bart! Hoogste tijd om hem eens aan de tand te voelen over wie hij is en wat hij bij ons precies komt doen.

Lees hier het hele interview met Bart.

Is de Kruidvat notarisservice de doodsteek voor het imago van de notaris?
Niemand die in het notariaat werkt zal dit gemist hebben: afgelopen week startte het Kruidvat – in samenwerking met online platform Ligo – met een eigen notarisservice. Na de HEMA is het Kruidvat nu de tweede grote retailer die zich mengt tussen de aanbieders van (online) notarisdiensten.

Veel notarissen hebben publiekelijk hun mening geuit over de Kruidvat notarisservice. Veelal was deze negatief. Een begrijpelijke en logische reactie, maar het versterkt alleen maar het negatieve imago bij de consument dat de notaris een graaier is die zich afzet tegen prijsaanbieders. Maar hoe moet je dan reageren?

Onze collega Gertjan schreef een artikel over het imago van de notaris en leest u hier.

 
NEXTlegal LinkedIn pagina
Wilt u direct op de hoogte zijn van het laatste NEXTlegal nieuws?

Onze tips&trucs en andere interessante artikelen delen wij altijd direct op onze LinkedIn pagina.

De LinkedIn pagina is nieuw dus de kans is groot dat u deze nog niet volgt waardoor u belangrijk NEXTlegal nieuws mist.

Klik hier om direct naar onze nieuwe LinkedIn pagina te gaan en om deze te volgen!
De (on) mogelijkheden van de (WID) legitimatiebewijs scanner
Er is momenteel in het notariaat veel te doen over de legitimatiebewijs scanners (WID scanners) van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie (KNB). Om u te helpen hebben wij een artikel geschreven waarin zowel de opties, als de voor- en nadelen voor u op een rijtje worden gezet.
 
 
 
 
 
 
 


Email Marketing door ActiveCampaign